Diskografi Singlar

2015-03-30・A Hero With a Power of a Star

2015-07-11・It´ s Your Heart

2015-08-08・Move in Closer

2015-08-18・Avvicinati

2015-10-02・After the Rain

2016-01-10・När kärleken slår ut

2016-02-09・Northbound

2016-04-28・The One

2016-07-07・One Dream

2016-08-14・Breathe With Me

2016-08-23・Beneath the Stars

2016-09-27・Circles for Strings

2016-10-08・Circles + Circles "Ambient Mix" by Nils Erikson

2017-03-03・Home Again

2017-04-19・Transforming Me

    2017-06-27・Whatever It Would Take

    2017-08-10・She Is Here

    2017-10-20 lagar mig (När jag går sönder)

    2017-10-27・Du lagar mig - Club Mix

    2018-01-22・It´s Easy being Me (When You're being You)

    2018-05-02・The Light

    2018-07-03・The Wake Up

    2018-10-25・So Many Years

    2018-12-12・Hollow

    2019-06-16・New Day

    2019-08-12・Step Out

    2019-09-10・If I Could Tell You

    2019-11-11・Christmas Day/New Years Night

    Diskografi Albums

    Vol. 1 ・ 2017-02-04

    Vol. 1 (Deluxe) ・2018-02-12

    Vol. 2 ・2018-11-15

    Vol. 2 (Deluxe) ・2019-03-18

    Diskografi EP:s

    2017-06-10・Piano Interludes, Pt. 1

    2017-06-20・Piano Interludes, Pt. 2

    2017-07-13・Piano Interludes, Pt. 3

    2017-10-05・Piano Interludes, Pt. 4

    2017-10-25・Piano Interludes, Pt. 5

    2019-03-11・Piano Interludes, Pt. 6

    2019-05-26・ La Luce


    I mars 2015 hände det som inte får hända. Ett tvåårigt barn vars familj jag känner mycket väl drabbades av leukemi.

    För att bearbeta chocken och tankarna skrev jag en låt till föräldrarna som en sorts stöd för dem och vad de och de närmaste gick igenom. Jag släppte låten på bl.a. Spotify för att kunna skänka intäkterna till Barncancerfonden, inom en vecka hade "A Hero With the Power of a Star" utan reklam spelats på alla kontinenter. Efter ett år hade den spelats över 120.000 gånger enbart på Spotify.

    Jag ville göra mer. Så i juli 2015 startade jag musikprojektet "Music Against Cancer" där jag släpper 36 singlar och tre samlingsalbum till förmån för Barncancerfonden. 60 procent av intäkterna går till Barncancerfondens livsviktiga arbete, 40 procent för att täcka produktionskostnader.

    Ett år senare, i mars 2016, är Alfreds behandling över. Han är glädjande nog friskförklarad och går nu endast på återkommande kontroller. Kampen fortsätter för alla andra barn.